Мулти левъл маркетинг – защо да го изберете

Защо е правилно да се насочите към бизнес в мултилевъл маркетинг сферата?

Така известното МЛМ много често се бърка с пирамида, но какви са приликите и разликите между двете ще бъде обяснено в друго видео.

6 топ причини да се насочите към мулти левъл маркетинг

Защо да изберем мулти левъл маркетинга

Днес искам да се съсредоточим във факта защо това е една бизнес възможност, която не е за изпускане. Като за начало, мултилевъл маркетинга е направен, за да може да контактувате директно с хората. 

Това естествено е било факт преди около 50-100 години, когато е възникнал този бизнес. В момента не е задължително вие да обикаляте по улиците, да обикаляте по вратите на хората, да организирате срещи вкъщи, защото съществува интернет.

Интернет

Тази причина е на първо място защо да изберете мултилевъл маркетинга като сфера на бизнес развитие. Чрез интернет вие може да достигне до всеки един дом в България, до всяко едно семейство или всеки един човек по света.

Искаш ли да станеш част от екипа на сериозна и доходоносна структура в мрежовия маркетинг?

 Имате интерес от възможността да имате месечен доход над 1000 лева?

За повече информация кликнете тук:

 КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР В АКВАСОРС

Минимални инвестиции

Няма нужда от никаква инвестиция. Единствено е нужно да заплатите еднократна първоначална такса, която е изискуема при повечето фирми за мрежов маркетинг, когато се регистрирате като независим дистрибутор.

Оттук насетне вие няма нужда да инвестирате каквото и да било. Естествено времето, което ще оползотворите, за да общувате с хората неминуемо съществува като вид разход, но това е при всеки бизнес и така или иначе вие ежедневно общувате.

Разликата е, че няма нужда да се влагат допълнителни 500, 1000, 2000, 5000 лв за закупуване на оборудване, наем на офис, задължително покупка на определено количество продукти. 

Отварям една скоба, че това зависи от самата компания в мрежовия маркетинг. Има компании, които имат някакви инвестиции, но в крайна сметка трябва да се запознаете с общите условия в момента на регистрацията ви.

Общуване с хора

Постоянния контакт с хората е сериозна обосновка, особено за хората, които са свикнали да разговарят с някого по всяко време на денонощието. Общуването с хората, разговорите, срещите е изначално едно от най-важните неща в живота на човека и неговото развитие. 

Личностно развитие

Ако сте затворен човек, ако не обичате да общувате с останалите, ако не обичате да се срещате с хора, да говорите по телефон – има интернет. Може да развивате бизнеса си по този начин. 

Директното общуване води до по-качествено и бързо развитие, но вече има достатъчно доказателства, че и интернет работата е достатъчна, за да постигнете отлични резултати.

Не забравяйте, че мрежовия маркетинг не е насилствено предлагане на продукти. Той всъщност е споделяне на информация. Споделяш от какъв продукт си доволен, защо си доволен, как ти е подействал. Всичко това е ползотворно, както за вас, така и за човека срещу вас.

Финансова независимост

Възможността за финансово развитие, която може да достигне до финансова свобода и независимост е сериозен аргумент в полза на млм. Това неминуемо означава, че трябва да имате план и стратегия на развитие, ако ще започнете в този сектор.

В противен случай се обричате на неуспех още от самото начало.

Изключително важно е да следвате стратегията, която обикновено ви се споделя от спонсора – човекът, който ви е привлякъл и насочил към този бизнес.

Без стратегия всичко ще се случи хаотично, ще очаквате бързи резултати и буквално неуспехът ще доведе до отказа ви. С правилният план и идеи всеки следващ месец ще бъде все по-добър и ще се чувствате все по-уверени.

Бъдещето ще бъде точно такова, защото мрежовия бизнес е за хора, които знаят как постепенно да развият този бизнес с цел да получат нещо наистина страхотно като резултат. 

Наред с това доходът ще расте експоненциално. Ще получавате първоначално 20 лв, 50 лв, 100 лв, 500 лв и т.н. В определен момент ще започнете чрез този бизнес модел да получавате достатъчно добър допълнителен месечен доход. 

Този доход ще се превърне във втори основен за вас. Дори някой ден може да решите да напуснете работата си и да се концентрирате само върху този бизнес.

За да успеем

Ако до момента не сте имали досег с млм компания и се интересувате от мрежовия маркетинг като възможност за развитие, аз съм човекът, с който може да си сътрудничите.

Ако сте опитали в МЛМ компания, но сте претърпели неуспех, и искате да започнете отначало с правилната стратегия, заедно с мен в партньорство ще получите работещ план, чрез който най-накрая ще достигнете развитие.

Тази възможност не е за изпускане и ежемесечно има хора, които доказват този факт, гласувайки ми доверие. 

Не забравяйте – най-важното е да изберете правилния човек, който да ви помогне в развитието! Независимо дали това ще бъда аз или някой друг – избирайте внимателно!