МЛМ компаниите в България – информация и рейтинг

mlm компании

Рейтинг на МЛМ компаниите в България

Знаете ли колко МЛМ фирми има в България?

Всъщност този въпрос не е най-важният или поне отговорът му. В световен мащаб оперират няколкостотин компании в мрежовия маркетинг.

Мулти левъл маркетинг компаниите в България прозрачно започват дейността си през 90-те години на миналия век. Естествено всички продукти, които се предлагали от дистрибутори и независими консултанти, са внасяни от чужбина, тъй като тези фирми все още не са имали открити офиси.

В момента може да откриете централизирани (официални) и стотици дистрибуторски офиси из цялата страна. Дори в най-закътаното селце (Да, има такъв случай!).

Рейтинг на mlm компаниите

Сега ще предоставя информация за мрежовите компании, които може да откриете в България. Със сигурност дори не сте предполагали, че някой от тези компании са в МЛМ сектора. Все пак не бъдете толкова изненадани. Ще се убедите колко хиляди българи са в този бизнес!

AquaSource

Офисът на компанията се намира в София. Компанията предлага суперхрани, хранителни добавки с водорасли, натурални козметични продукти. Целта е профилактика и подобрение на здравето и красотата на човек. Член на асоциацията за директните продажби в България.

Хората обикновено се регистрират в комапнията като дистрибутори, за да пазаруват продуктите с отстъпка и да се възползват от допълнителните бонуси. Останалите развиват успешно този бизнес, тъй като продуктите са много търсени, харесвани и могат да се употребяват дори от бебета.

Тук може да разгледате продуктите на AquaSource. А ако имате желание да се включите в компанията и да успеете в бизнеса, може да се свържете с мен.

Искаш ли да станеш част от екипа на сериозна и доходоносна структура в мрежовия маркетинг?

 Имате интерес от възможността да имате месечен доход над 1000 лева?

За повече информация кликнете тук:

 КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР В АКВАСОРС

Avon

В София се намира дистрибуторския център, като компанията предлага продукти за здраве и красота, облекло, домакински и продукти за лична грижа. Това е една от най-разпространените МЛМ структурно-ориентирани компании в България. В цял свят е под номер 2 като компания с най-голям оборот.

FM Group

Компанията присъстваше на българския пазар с офис до 2017 година, след което доставките се поемат от Полша. Продуктите на компанията са в сферта на козметиката, парфюми, продукти за лична грижа и дома.

Green Master

Компанията е създадена през 1998 година и предлага продукти за дома, за здраве и красота. Според информация в интернет това е може би първата наложила се българска компания в мулти левъл сектора. Офисът й се намира в София.

Herbalife

Хербалайф е компания, която е позната в цял свят. Тя предлага продукти, които служат за корекция и управление на теглото и се слави като единствената, която разполага с продукт, който има разрешение да се рекламира като заместител на хранене. В целия свят се намира под номер 3 за най-голям оборот.

LR

Компания има дъщерни дружества в 28 държави. Предлага над 300 продукта за красота и здраве и има стотици дистрибутори в България.

?? Повече за млм бизнеса в България може да прочетете тук ??

Oriflame

Шведска козметична компания, която е ситуирала своя офис в София. Член на асоциацията за директните продажби в България. В световен мащаб се намира на 13-то място по обем на оборота.

Vision

Руска компания за козметични продукти.

Zepter

Руска компания, известна с предлагането на продукти за дома, козметични и медицински изделия. Офисът на компанията се намира в София.

Forever Living

Форевър Ливинг е компания с традиции в България. Тя също е член на асоциацията за директните продажби в България. Продукцията включва алое, продукти за здраве и красота, както и лична хигиена.

Tiens

Продуките са резултат от дълбоките познания на китайската медицина, съответно са хранителни добавки и продукти за дома. На 93-то място в класацията по оборот за 2018 година.

Daflorn

Български пробиотици, пребиотици и синбиотици, които се разпространяват чрез мрежов маркетинг.

Dionis IPG

Сръбска компания, която предлага продукти за дома – екологични препарати.

TianDe

Офисът на компанията се намира в Пловдив. Асортиментът включва продукти за красота и здраве.

Amway

Американска компания, номер 1 в цял свят по оброто за 2018 година. Предлага продукти в сферата на храненето, красотата, дома.

Заключение за млм компаниите

Със сигурност това не е най-изчерпателния списък, но от него става ясно, че най-малко 15 млм компании имат дистрибутори в България. Някои нямат официално представителство, но тези, които считат българския пазар за потенциален и имат установено ядро от достатъчно много на брой хора, които купуват продуктите, имат и официален офис с дистрибутиционен център. По този начин, когато направите поръчка, тя ще пристигне максимално бързо до вас. Няма да се налага да чакате половин месец, какъвто е случая с фирмите, които нямат официален филиал в България.

Както в началото на статията написах в световен мащаб има стотици компании. Един от най-пълните списъци за тях може да откриете тук. В него има подробна информация с какво се занимава компанията, в какви направления работи, статистика за оборот, в коя държава е създадена и т.н. Няма да откриете информация за определени категории МЛМ компании, но това ще оставя сами да си го прочетете.

Е, сега убедихте ли се, че това е реален и легален бизнес?

Готови ли сте да се включите в него и да заработите и вие „някой лев“?