Форум за SEO и интернет маркетинг

В българското онлайн пространство фигурират не един и два ресурса за seo оптимизация на сайтове и онлайн маркетинг и търговия. За сметка на това са прекалено малко качествените ресурси, а пълнежа от копиран или неактуален материал е повече от всичко останало.

Въпреки всичко мога да предложа на всеки човек с интереси в онлайн бизнеса един форум, който до голяма степен ще ви помогне с ориентирането на актуалните тенденции и насоки за развитие. Searchengines.bg е един от първите и най-качествени ресурси на българския интернет пазар.

Форумът е предимно със SEO насоченост като в него се разискват всички значими техники и актуални състояния на основните търсачки в света. Естествено с най-голям интерес се разискват темите за оптимизация в Google, актуалните ъпдейти и тенденции на развитие. Във форума винаги може да получите експертни мнения, тъй като почти всички SEO специалисти в България посещават форума и посрещат с позитивизъм всеки нов въпрос.

Освен за SEO оптимизация, се дискутират теми и от интернет маркетинга и възможностите за печалба в интернет. Може да откриете голямо количество теми за печалба чрез различни и иновативни онлайн идеи за бизнес, печалба чрез афилиейт програми, както и PPC програми.

С голям интерес се ползва частта от форума, в която се разискват технически въпроси около хостинг акаунтите, администрирането и програмирането на уеб сайтове, различните CMS системи и все по-очертаващото се важно значение на дизайна на сайтовете.

SEO форумът предлага възможност за намиране и предлагане на работа. Всеки може да предложи специализираните си услуги или да се възползва от тези на другите членове на форума.

Това за мен беше първият форум в България, който ме насочи в правилната посока и ми помогна да се развия във времето. В самото начало форумът носеше друго име, аз само го посещавах инкогнито без регистрация, но накрая се престраших и се регистрирах. Мога да споделя, че винаги има човек, който да отговори на зададен от мен въпрос и мога да разчитам на помощ от колеги по всяко време.

Това е едно от малкото въобще съществуващи места в България, където има обединение и взаимопомощ. Няма как да не напиша подобни редове, тъй като този форум бе един от малкото качествени ресурси, които ми помогнаха много в развитието!