За мен

ДобромирКазвам се Добри Панов и имам над 10 години опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн търговията.

По професия съм счетоводител, което по презумция означава, че съм аналитична и методична личност, която борави добре с математика и финанси. Наясно съм какво е актив, пасив и каква е разликата между тях. За да достигнете до финансова свобода е нужно не само да знаете тази разлика, но и да може умело да я прилагате в живота и бизнеса!

Работил съм по стотици проекти онлайн – фирми за услуги, малки и големи онлайн магазини, големи бизнес каталози и портали, както и с локални предприемачи. Продължавам да работя с някои от тях до ден днешен! Благодаря Ви за доверието!!

Натрупаният опит в динамичния свят на дигитализацията ще го споделям в този сайт. Надявам се да откриете полезни материали в сферата на търговията и маркетинга, които да ви помогнат в развитието на бизнеса. Идеята е именно такава – на едно място да откриете максимално от нужното, за да станете по-успешни и по-удовлетворени.

Мое огромно хоби е личностното развитие и психологическия аспект, който оказва значително влияние, както в ежедневието на човек, така и в бизнес сфертата му. Ще предоставя значителен брой материали, които ще ви помогнат да разберете по-добре психологията на разбирателството с хората, както и да опознаете по-добре клиентите си.

Съчетанието на тези три типа личности в мен – счетоводител-аналитик + маркетолог + психолог създават една ефективна личност, която може да ви насочи към бизнес успеха! Реших да започна да се развивам именно в тази комплексна сфера и до ден днешен полагам огромни усилия да се усъвършенствам и да следвам актуалните тенденции.

Ако желаете да си сътрудничите с прям и директен човек, може да се свържете с мен.