Успешно привличане на хора в млм екипа

Ако за първи път навлизате в дебрите на мрежовия маркетинг или дори и да сте от известно време в този бизнес, може би имате неуспех с привличането на хора и изпитвате трудности да увеличавате екипа си. Ще споделя някои от най-често срещаните грешки, които правят хората, поради които не могат да разгърнат истинския си потенциал. Също така ще предложа 5 съвета, за да бъдете по-успешни като лидери!

Успешно присъединяване на хора в млм

5 съвета за по-успешно спонсориране на хора

Не трябва да опитвате и да привлечете всеки един човек, с когото разговаряте

Когато разговаряте с ваш познат, на първо място трябва да го попитате дали има желание да опита нещо ново, да се присъедини към една доказана компания, която предоставя възможност за развитие на бизнес, като същевременно той ще може да работи с вас във вашия екип от хора.  

Искаш ли да станеш част от екипа на сериозна и доходоносна структура в мрежовия маркетинг?

 Имате интерес от възможността да имате месечен доход над 1000 лева?

За повече информация кликнете тук:

 КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР В АКВАСОРС

Това означава че този човек постоянно ще имат контакт вас и че може да разчита на компетенция ви като спонсор в млм структурата. Ако отвърне позитивно – може да му разкажете подробно за възможността.

Обаче ако човекът сподели, че няма желание и не е заинтересован, тогава няма абсолютно никакъв смисъл да му предлагате каквото и да било по-конкретно, още по-зле, ако се опитате насила да го накарате да опита това бизнес начинание.

Винаги очаквайте отказ

В крайна сметка, като се замислите, има два варианта – или човек да отговори позитивно, или негативно. 50 на 50 е шанса да получите отказ.

Дори и да получите отказ, трябва да сте наясно, че това е нормално, при което е абсолютно безсмислено този отказ да ви влияе емоционално. Изборът на работа в мулти левъл маркетинг сферата не е за всеки и трябва да го знаете!

Запазете спокойствие

Именно като последващ фактор от получаването на отказа, е много влажно моментално да запазите спокойствие и да не допускате съзнанието да бъде под отрицателно емоционално въздействие.

Винаги трябва да бъдете спокойни. Независимо какво се случва около вас.

Позитивна нагласа

Когато говорите за компанията, за продуктите, за възможностите, за самия бизнес, трябва да бъдете позитивно настроени и да се опитвате да въздействате положително на отсрещния човек.

Сравняването на продуктите с техни конкуренти е допустимо, макар че не е особено препоръчително. Все пак ако се наложи да направите подобно сравнение, не споменавайте имената на конкурентните продукти и насочете вниманието към този, когото вие представяте.

Говорете по-малко, слушайте повече

Говорете по-малко и слушайте повече. Не трябва да бъдете продавачи! Не бива да заемате ролята на търговец, а на човек, който споделя мнение и позитивни страни на определен продукт, от който е доволен.

Когато човек сам прояви желание да закупи продукта, тогава може да си позволите да бъдете търговец и да действате като такъв.