Заблуди в млм сектора – 7 разбити мита

В мрежовия бизнес съществуват редица заблуждаващи факти и неточни обстоятелствени пояснения. Сега ще разнищим най-важните заблуди, които пречат на хората да открият тази великолепна възможност за развитие на собствен бизнес.

Огормни лъжи в мрежовия маркетинг

Огромни заблуди в млм бизнеса

Чукане по врати

МЛМ не е това, което е било при създаването си преди 50-60 години. Бизнесът вече не се развива с обикаляне по домовете на хората. Начинът на развитие е основно в интернет чрез необятните възможности за контакт с всеки човек на тази земя, който има достъп до онлайн мрежата.

В момента, за да успеете да си изкарате голям доход трябва да привличате хора в екипа си. По този начин разширяването на екипа се оказва много по-ценно от това да продавате самите продукти на компаниите.

Подходящ бизнес за всеки

Пълна глупост. Категорично. МЛМ не е бизнес за всеки! 

Някои хора обичат да ходят на работа в конкретно работно време и да правят ежедневно едно и също, понеже се чувстват сигурно. Е, поне докато не ги уволнят.

Реалността е, че не всеки може да успее в този бизнес. Изисква се постоянство, упоритост, огромно желание и трупане на знания. Това е единствения път към успеха.

Искаш ли да станеш част от екипа на сериозна и доходоносна структура в мрежовия маркетинг?

 Имате интерес от възможността да имате месечен доход над 1000 лева?

За повече информация кликнете тук:

 КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР В АКВАСОРС

Участие в няколко компании

Огромна заблуда за всеки, който е решил да си направи регистрации в няколко млм компании и да развива всеки един от тези бизнеси паралелно. Това е невъзможно, като историята го е доказала с всички онези хиляди хора, които са се провалили в това начинание.

Хората предприемат тази стъпка с цел удвояване, утрояване и т.н. на оборотите, респективно печалбата. Това е абсурдно, тъй като шансът да се постигне е нулев.

Правилният път е регистрация в една компания и превръщането ви в професионалист в тази област.

Без употреба на продукти

Няма как да развиете бизнеса си и да израствате, ако не употребявате продуктите, които предлагате на околните хора. Трябва да сте запознати с продуктите, да знаете какъв е вкуса им, какво съдържат, за какво могат да бъдат полезни, от личен опит да споделите история и как са ви помогнали и т.н.

Лесно и бързо забогатяване

Вие знаете ли случай за бързо забогатяване без усилия? (Дори и търкането на билетчетата се оказа, че не е такова, но това е друга тема…)

За правилно развитие трябва да имате добра стратегия и план, който наистина да работи и с чиято помощ постепенно, бавно, но сигурно ще се повишава дохода ви ежемесечно.

Невъзможно е в рамките на няколко месеца в самото начало да спечелите огромни суми, да получите скъпи подаръци и да се превърнете в топ лидера на компанията.

Бизнес без разходи

В млм има разходи, но може би този, който не ценим достатъчно, всъщност е най-важният. Става дума за времето, което отделяме на бизнеса.

За да станем наистина добри и печеливши е нужно влагане на значително много време в изучаване на продуктите на компанията, търсене на информация, мнения от специалисти и хора, които употребяват продуктите. Само така ще станем търсените професионалисти, които ще преуспеят.

Не е сериозен бизнес

Възможно най-често срещаното оправдания от необразните хора, което звучи брутално смешно. Причината е елементарна – това е бизнес за милиарди долари, който се развива в целия свят!

Към 2020 година над 13 милиона човека в Европа участват в млм компании, като ежегодно ръстът им е двуцифрен.

Милиардери и десетки успешни хора в цял свят говорят за мрежовия маркетинг, като бизнесът на века. Дори това може да го чуете от самия Доналд Тръмп.