Заблуди в млм сектора – 7 разбити мита

В мрежовия бизнес съществуват редица заблуждаващи факти и неточни обстоятелствени пояснения. Сега ще разнищим най-важните заблуди, които пречат на хората да открият тази великолепна възможност за развитие на собствен бизнес.

Огормни лъжи в мрежовия маркетинг

Огромни заблуди в млм бизнеса

Чукане по врати

МЛМ не е това, което е било при създаването си преди 50-60 години. Бизнесът вече не се развива с обикаляне по домовете на хората. Начинът на развитие е основно в интернет чрез необятните възможности за контакт с всеки човек на тази земя, който има достъп до онлайн мрежата.

В момента, за да успеете да си изкарате голям доход трябва да привличате хора в екипа си. По този начин разширяването на екипа се оказва много по-ценно от това да продавате самите продукти на компаниите.

Подходящ бизнес за всеки

Пълна глупост. Категорично. МЛМ не е бизнес за всеки! 

Някои хора обичат да ходят на работа в конкретно работно време и да правят ежедневно едно и също, понеже се чувстват сигурно. Е, поне докато не ги уволнят.

Реалността е, че не всеки може да успее в този бизнес. Изисква се постоянство, упоритост, огромно желание и трупане на знания. Това е единствения път към успеха.

Участие в няколко компании

Огромна заблуда за всеки, който е решил да си направи регистрации в няколко млм компании и да развива всеки един от тези бизнеси паралелно. Това е невъзможно, като историята го е доказала с всички онези хиляди хора, които са се провалили в това начинание.

Хората предприемат тази стъпка с цел удвояване, утрояване и т.н. на оборотите, респективно печалбата. Това е абсурдно, тъй като шансът да се постигне е нулев.

Правилният път е регистрация в една компания и превръщането ви в професионалист в тази област.

Без употреба на продукти

Няма как да развиете бизнеса си и да израствате, ако не употребявате продуктите, които предлагате на околните хора. Трябва да сте запознати с продуктите, да знаете какъв е вкуса им, какво съдържат, за какво могат да бъдат полезни, от личен опит да споделите история и как са ви помогнали и т.н.

Лесно и бързо забогатяване

Вие знаете ли случай за бързо забогатяване без усилия? (Дори и търкането на билетчетата се оказа, че не е такова, но това е друга тема…)

За правилно развитие трябва да имате добра стратегия и план, който наистина да работи и с чиято помощ постепенно, бавно, но сигурно ще се повишава дохода ви ежемесечно.

Невъзможно е в рамките на няколко месеца в самото начало да спечелите огромни суми, да получите скъпи подаръци и да се превърнете в топ лидера на компанията.

Бизнес без разходи

В млм има разходи, но може би този, който не ценим достатъчно, всъщност е най-важният. Става дума за времето, което отделяме на бизнеса.

За да станем наистина добри и печеливши е нужно влагане на значително много време в изучаване на продуктите на компанията, търсене на информация, мнения от специалисти и хора, които употребяват продуктите. Само така ще станем търсените професионалисти, които ще преуспеят.

Не е сериозен бизнес

Възможно най-често срещаното оправдания от необразните хора, което звучи брутално смешно. Причината е елементарна – това е бизнес за милиарди долари, който се развива в целия свят!

Към 2020 година над 13 милиона човека в Европа участват в млм компании, като ежегодно ръстът им е двуцифрен.

Милиардери и десетки успешни хора в цял свят говорят за мрежовия маркетинг, като бизнесът на века. Дори това може да го чуете от самия Доналд Тръмп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *