Мрежов маркетинг измами – кажете STOP

Какво е вашето отношение и по какъв начин презентирате продуктите на своята компания? Много важно условие е никога да не лъжете! Никога не лъжете – това е най-голямата грешка, която може да допуснете и съответно буквално да разрушите бизнеса си!

Не лъжете и не преувеличавайте в млм

Не лъжете и не преувеличавайте в мрежовия маркетинг

Причината е, че когато преувеличавате за ефекта на своите продукти, за съдържанието и съставките им, вие рано или късно ще бъдете разкрити. Дори това не е най-лошото! По-лошото е, че може да бъдете наказани от компанията, чиито продукти презентирате. Всяка млм компания има правила, строги изисквания и условия, които се отнасят до това какви твърдения е позволено и кои са забранени да употребяваме при презентирането на даден продукт.

Спазвайте ги стриктно и не преминавайте границата, тъй като можете да получите наказание от компанията, което в най-лошия случай ще доведе до разтрогване на взаимоотношенията ви. Проблемът обаче не е само този. В България, както и във всяка друга държава, има закони, които трябва да се спазват.

Например, ако предлагате продукти за здраве, за отслабване, за красота, каквито са повечето в сферата на мрежовия бизнес, трябва да сте наясно, че има закони, които описват какво може и какво не може да се споделя за продуктите. например без нужните доказателства, изследвания и тестове не може да твърдите, че даден продукт 100% ще ви помогне да отслабнете.

Друг пример – не може да рекламирате хранителна добавка като лекарство, ако тя няма съответния издаден документ за такова медицинско средство.

Това са два големи риска при презентацията на продуктите, които вървят ръка за ръка и в случай, че решите да ги поемете, трябва да сте наясно, че рано или късно ще бъдете разкрити

Също така е много важно да бъдете искрени. Споделяйте реални ползи от продуктите, реални парични постъпления и не изглеждайте като финансова пирамида, както и разказвайте реални истории. Използвайте продукта, за да можете от първо лице да обясните какво ви е харесало, как ви е подействало на вас самите, но по никакъв начин не преувеличавайте.

Хората няма да ви повярват, ако възвеличавате този продукт и ще ви сметнат за поредния търговец, който цели да им вземе парите. Няма чудодейни продукти, няма върховни продукти, няма продукт, който да ви предпази от смъртта.

Ако решите все пак да пренебрегнете и този съвет, тогава може да очаквате това да отблъсне хората, те няма да ви повярват, няма да ви се доверят и няма да купят нищо.

Искаш ли да станеш част от екипа на сериозна и доходоносна структура в мрежовия маркетинг?

 Имате интерес от възможността да имате месечен доход над 1000 лева?

За повече информация кликнете тук:

 КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР В АКВАСОРС

Бъдете искрени, споделяйте истини и реални истории и по този начин ще изградите бизнеса си. Това е правилната последователност и основно правило в растежа! Няма как да очаквате бързи резултати, ако вие сте нов в тази сфера. 

Обикновено хората искат бързо да успеят да продадат някой продукт и да изкарат някой лев, като обикновено най-близките хора се превръщат в жертви.

Отделете време да се запознаете подробно с продуктите на компанията, употребявайте ги, за да проследявате ефекта от тях и когато сте убедени в полезните им качества, едва тогава ги споделяйте на своите роднини, приятели и непознати.