За мен

dobromir_panovКазвам се Добромир Панов и от няколко години се занимавам с оптимизация на сайтове.

Към момента живея и работя в София физически, докато съзнанието ми е по цял ден в Интернет и необятното пространство, което предлага. По професия съм счетоводител. Може да си представите какво се получава, когато оптимизатор и счетоводител се срещнат в едно тяло и една душа. И ако това не ви е достатъчно, то може да добавите и един психолог, като сериозно хоби в живота ми…

След като случайно научих какво е това SEO, то за мен изгуби смисъл всичко останало. Реших да започна да се развивам именно в тази сфера и до ден днешен полагам огромни усилия да се усъвършенствам и да съм наясно с актуалните тенденции.

По принцип съм творческа личност, имам много идеи, но ми липсва време да ги реализирам. Трудно се доверявам на хората, но винаги оставам лоялен към доброжелателите.

С времето и работата по редица сайтове установих, че оптимизацията не е едностранен процес, с който се постига всичко. Нужно е нещо повече – много търпение, работа в екип и най-важното работа по цялостното представяне онлайн. Ако един сайт иска да е достатъчно успешен и сред лидерите в своя бранш, то следва да мисли и по този начин. Най-важното е цялостното добро представяне и то не само пред търсачките, но и пред хората. Именно поради тази причина с времето специализирах и в онлайн маркетинга – оптимизация за търсачки, представяне в социални мрежи, управление на онлайн репутацията.

Ако желаете да си сътрудничите с прям и директен човек, може да ми изпратите запитване за всяка онлайн услуга, от която имате нужда. Ще получите най-доброто обслужване на добра цена!

Отправи запитване сега:

Вашето име:

Вашият e-mail:

Сайт:

Относно:

Съобщение: