Събития

Продавай повече онлайн

Семинар за онлайн търговци, притежаващи онлайн магазиниНа 11.04.2013 година ще се проведе пореден семинар в София в СТЦ Интерпред на тема „Продавай повече онлайн!“.

Семинарът е подходящ за всички предприемачи, които притежават онлайн магазин или имат планове да създадат такъв. На семинара ще се разискват всички теми за онлайн магазините, като се започне от идеята, премине се през създаването и оптимизацията и се стигне до реализирането на продажби чрез различните разплащателни методи.

Сред лекторите личат имената на водещи специалисти в областта на създаването и управлението на онлайн магазини като Димитър Димитров и Стефан Чорбанов от Stenik, Димитър Димитров от Summer Cart, Георги Маринов – epay.bg, Павел Пенчев – Еконт, Любомир Русанов – Superhosting.bg и други.

Събитието е изключително съсредоточено около онлайн магазините и тяхното бъдеще в България. Организатор е утвърдения екип на http://interactive-seminars.com/.

Информация за цялата програма на събитието може да откриете тук – Продавай повече онлайн!

Цената на билета е 140,00 лв с ДДС, но аз Ви предлагам промо код за 30% отстъпка – BGSEO234, чрез който цената за всеки един от вас ще бъде 98,00 лв с ДДС.

Местата са ограничени!

3 Comments on “Продавай повече онлайн

  1. Това е хубавото на Софията, че яко се организират подобни мероприятия. Аз с моята работа е абсурд някога да присъствам на подобно събитие. Имах желание за SEO конференцията, но уви – работа до скъсване.

  2. Ще е интересен този семинар, поне з амен, в момента си имам много работа с онлайн магазини особено магентото и ми е тегавинка 🙂 Ти ще ходиш ли със сигурност ?

    ПС. Оправи си шрифта, навсякъде в блога ти е 14 а в тази публикация май е 12 🙂

    1. Ще го реша в последния момент. Но шансовете да отида са повече от 95%, ако трябва да съм честен. Лекторите са добри и си заслужава да се чуе мнението им за моментното положение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *