Събития

Ново SEO/SEM състезание в България

На 03.06.2013г. в 12:00 часа на обяд бе даден старт на новото SEO/SEM състезание в България. 

Кой може да се включи?

SEO и SEM специалисти;

– интернет предприемачи;

– IT специалисти;

– всеки, който желае.

Кой ще спечели?

Победителят в състезанието ще бъде обявен на 15.12.2013г. на обяд в 12:00 часа. Всички участници трябва да се борят за позициониране на първо място в Google.bg на фразата „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“. На въпросната крайна дата човекът, класирал сайта си на първо място печели голямата награда. Заедно с това в процеса на състезанието има и други награди, а най-хубавото в случая е, че всеки, който се регистрира, печели награда.

Какво печеля, ако участвам?

Победителят печели голямата награда от 5000 лв. Заедно с това ще бъдат разпределени и следните награди: ултрабук Acer на стойност 2000 лв, аксесоари за лаптоп, 2% отстъпка и безплатна гаранция за пазаруване от сайта-спонсор (награда за всеки записан за състезанието участник).

Какви са правилата?

Официалните правила за участие в SEO/SEM състезанието може да прочетете в тук.

Къде мога да се запиша за участие?

След като сте прочели правилата, може да се запишете за участие от тук.

Къде мога да получа повече информация?

За повече информация, въпроси и мнения относно състезанието, може да се включите в следните две дискусии – Searchengines и Predpriemach.

Допълнителна информация!

Всеки може да опита късмета си в състезанието, но със сигурност бих посъветвал всички да се опитват с разум да спечелят, а не с рисковани и необмислени техники. Някои хора имат повече знания от други, други са много по-опитни, трети разполагат с огромни възможности и ресурси, но най-вероятно ще спечели най-организирания, с добър план и отлична стратегия. Андрей Димитров е дал много добри съвети в неговата статия относно това състезание – http://w1ck3dgam3.com/2013/06/new-seo-contest-2013.html. Моят съвет е да ги прочетете и да помислите преди да започнете каквото и да било!

Успех!

One Commnet on “Ново SEO/SEM състезание в България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *