Нова визия + seo услуги

Новата визия на сео блога е вече факт! Още когато направих предната визия знаех, че тя ще бъде сменена с много по-интуитивна и подобрена.

Освен с много по-приятния дизайн реших да зарадвам читателите, посетителите и някои уебмастъри. Реших да публикувам в блога списъци на директории за събмит на сайтове, като наблягам именно на работещи такива. В интернет пространството могат да се намерят много списъци, но една голяма част от тях съдържа вече изчезнали директории или се обновява прекалено рядко. Аз ще се опитам по-често да проверявам и обновявам тези списъци с цел помощ на всеки, който желае да ги използва.

Също така ще се надявам да получавам предложения за добавяне на нови директории, за да обогатим този ресурс. В момента се работи върху различни списъци, но щом се завърши даден ресурс, то той ще бъде обявен публично. След това ще е достатъчно да следите в страницата на самия списък коя е датата на последната актуализация.

Още от сега искам да предупредя, че неправилното използване на който и да е списък, може да доведе до нежелани последици за вас и бизнеса ви. Всеки един може да използва списъка и да регистрира сайта си, но и сам носи отговорността от последиците от това начинание! Ако все пак искате да се доверите на човек, който знае какво прави, то аз ви предлагам и seo услуги, които са свързани с въпросните различни списъци. За повече информация и получаване на оферта, моля свържете се с мен.

Най-учтиво ще помоля хората, които копират списъците, да слагат линк към източника.

2 Comments

  1. Ей много ме радва новата тема 🙂 успехи и да го правиш все по- успешен блога, има бъдеще стига да знаеш как да подходиш 🙂

  2. Наистина приятно изглежда сайтчето ти ! Много успехи пожелавам!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *