Промоции

Коледни хостинг и домейн промоции

Коледните и Новогодишни празници наближават и пазарът е изпълнен с многобройни намаления, разпродажби и разбира се промоции.

Хостинг компаниите също предлагат атрактивни оферти, които не са особено за изпускане:

Суперхостинг

Атрактивна супер зимна промоция! Всеки има възможност да поднови или поръча нова услуга с намаление и подарък. За нови услуги при поръчка на 12 месеца хостинг, 3 месеца са подарък. За подновяване – 6 месеца са бонус. За cloud услуги, наети и виртуални сървъри се получават до 25% отстъпка от цената.

ICN

С промо кода Santa2013 предлагат до 24% отстъпка за хостинг и до 47% отстъпка с безплатен домейн. Услугата важи за подновяване или поръчка на нови хостинг услуги.

Host.bg

За празниците Хост.бг предлагат редица промоционални предложения, които включват намаления на домейни и отстъпка при поръчка на нов или при подновяване на споделен хостинг. 25% отстъпка се получава при наемане на самостоятелен или виртуален сървър.

Четете внимателно условията на промоциите, за да сте сигурни че ви устрйват!

One Commnet on “Коледни хостинг и домейн промоции

  1. I love Christmas! 🙂 Нарочно изчаквах и не подновявах, знаех, че ще ме изненадат и от хостинга добре по това време на годината! А отстъпката от почти 50% при ICN ме устройва направо идеално, за да подновя за още две години, вместо за една 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *